امکان حذف دو طرفه پیام در تلگرام در نسخه جدید

امکان حذف دو طرفه پیام در تلگرام در نسخه جدید

تلگرام جزو اپلیکیشن هایی است که به طور مدام در حال تغییر است.

در ایران هم تلگرام کاربران خود را دارد و با اینکه حدود 2 سال از فیلترینگ می گذرد اما همچنان این اپلیکیشن کاربران خود را دارد و حتی برخی آمار از بازگشت کاربران را خبر می دهند.

در آخرین به روزرسانی Telegram قابلیت هایی اضافه شده که برای برخی خوشایند و برای برخی دیگر ناگوار است.

  • حذف دو طرفه پیام در تلگرام

در  نسخه های قبلی می توانستید تنها پیام ارسالی خود را آن هم تا زمانی که گیرنده پیام را نخوانده بود حذف کنید و اگر پیام از طرف گیرنده خوانده می شد تنها قادر به حذف آن برای خود بودید.

در این نسخه می توانید حذف دو طرفه پیام را بدون محدودیت زمانی انجام دهید.

  • مسدود کردن دسترسی به پروفایل در پیام های Forward شده

این قابلیت به این معناست که اگر کسی پیامی که از طرف شما دریافت کرده است را برای شخص سومی ارسال کند، مخاطب نتواند پروفایل تلگرام شما را ببیند.

برای این کار کافی است وارد تنظیمات تلگرام شده و مسیر زیر را دنبال کنید:

Telegram > Setting > Privacy & Security > Forwarded Message

در این قسمت می توانید یکی از 3 گزینه:

  1. Everybody: همه به پروفایل شما دسترسی داشته باشند.
  2. My Contact: فقط مخاطبان شما (کسانی که شماره آنها در گوشی شما ذخیره شده است) به پروفایل شما دسترسی دارند.
  3. Nobody: هیچ کس به پروفایل شما دسترسی نداشته باشد.

برای دانلود آخرین نسخه telegram 5.5.1 می توانید از لینک آیتونز استفاده کنید.

اگر تمایل دارید اطلاعات دیگری راجب به Telegram داشته باشید اینجا کلیک کنید.

نظر شما درباره این مطلب چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.