آیفون و آیپد خود را Reset All Setting نکنید

آیفون و آیپد خود را Reset All Setting نکنید

با توجه به گذشت تقریبا یک هفته از عرضه iOS 8 گزارش ها نشان میدهد که بیش از 49% از آیفون های اپل از این نسخه استفاده میکنند. اما با این حال همچنان گزارشاتی از برخی از مشکلات این iOS وجود دارد.

روز گذشته برخی کاربران گزارش کرده اند که بعد از استفاده از گزینه (reset all setting) در iPad 3 خود تمام اطلاعاتشان از iCloud Drive پاک شده است. طبق این گزارش یکی از کاربران پس از نصب iOS 8 به دلیل کند بودن iPad از گزینه (reset all setting) استفاده کرده است، که به طور طبیعی نباید عکس ها و اطلاعات آن پاک میشد اما بعد از پایان کار اطلاعات iWork پاک شده است. و هیچ backup از اطلاعات روی iCloud Drive نیز موجود نبوده.

متأسفانه تا کنون مهندسان شرکت اپل نیز راهی برای بازگرداندن اطلاعات کاربران پیدا نکرده اند. بنابراین تا رفع این مشکل ما به شما پیشنهاد میکنیم از گزینه (reset all setting) استفاده نکنید.

نظر شما درباره این مطلب چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.